Saraloo

Unless...

Publicerad 2012-07-31 22:24:57 i Allmänt,

UNLESS someone like you
cares a whole awful lot,
nothing is going to get better.
It's not.
                    - Dr Seuss
 
Kolla på The Lorax och fantiserar om imorgon, imorgon då jag får hämta min älskade på flygplatsen! Det känns så overkligt att jag knappt är taggad för det, det känns bara naturligt. Men det ändrar sig nog tills imorn skulle jag tro haha. Fast innan jag åker till landvetter ska jag till studievägledningen och göra ett matte-test för att se på vilken nivå jag ligger. De har ju gjort om hela komvux systemet så matte B är tre kurser: Matematik 1a,b,c, 2a,b,c, och 3b,c etc... Matte B är alltså 3 olika kurser och jag måste ta reda på vilken jag ligger mest i fas med. För att söka in på något sorts medicinskt program måste jag läsa upp Naturkunskap B och minst matte B, fast förmodligen upp till D. Jallafall, ska göra det testet och sen söka kurser, sen hämta grejer och åka ut till pappa i Gråbo, sen hämta älskling vid halv tio på kvällen. I morgon är sista morgonen som jag behöver vakna ensam <3

Cyote

Publicerad 2012-07-28 17:25:34 i Allmänt,

Söta Eric och Raveena! Som förövrigt har flyttat tillbaka till Indien på obestämd tid.

Sitter inne och kollar på film, sånt man gör när det ösregnar och åskar <3 Fördriver tiden så att den här dagen kan ta slut och det bara är tre dagar kvar tills jag får träffa min älskling!!! Det känns helt ofattbart. Nu blir det Love Actually* (har redan kollat på Bee Movie [som påståtts ha stulit idén från en svensk film, Beebylon] och Spiderwick hehe.)
 

*Had me crying in the first 2 minutes, effing arrival gate at the airport!

Varning för geek-out

Publicerad 2012-07-28 12:40:09 i Allmänt,

Ibland gör hemsidor enorma förändringar som bara är jobbiga att vänja sig vid (som varje gång Facebook kommer ut med en ny version) men ibland slår vissa mjukvaruingenjörer huvudet på spiken med småsmå förändringar; nyaste Firefox uppdateringen inkluderade autokomplettering i webbadressfältet, så istället för att skriva in hela adressen eller klicka neråt kommer det vanligaste alternativet från historiken upp. Chrome och Safari har haft det så ett tag och jag har vant mig vid det, och äntligen har Firefox gjort den lilla förenklingen (sicket fult ord!). Jag gillar hur nördigt det här inlägget blev :)

Eftersom det har varit strålande sol de senaste dagarna har nu det oundvikliga regnet kommit. Får se om det lättar upp så att jag kan ge mig ut. Än så länge sitter jag fortfarande i pyjamas ehehe.

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela