Saraloo

1,2,3

Publicerad 2011-05-29 01:50:58 i USA MF,

Rebekahs pappa är inte helt okej med att Eric bor i hennes lägenhet, vilket hon struntar fullständigt i, men Patrick råkade nämna det för honom idag (han visste in om det tidigare) och hon fick ett argt samtal och vi var tvungna att flytta alla Erics grejer till Devyns lägenhet ifall hennes pappa skulle komma hit haha. Men nu är det lugnt så vi ska hämta det strax. Sitter just nu och försöker hitta nåt skoj att göra ikväll (lördaaag), och hade tänkt dra bort till gymmet om en liten stund.

Lite roligt; Rebekah lagar typ inte mat alls, hon gick precis till jobbet och tog med sig en platsmugg som det står Bud Light på (öl) fylld med mikrad soppa från en konservburk, och en isbit i för att det blev för varmt. Detta ska hon äta i bilen på väg till jobbet :D

Börjar förresten bli rätt så solbränd, det är väl sånt som händer när man promenerar och joggar på stranden, och chillar i poolen ;D Moahahah.

Bai!

:)

Publicerad 2011-05-28 10:14:59 i USA MF,

Var och sag Hangover 2 idag med babe, tog med min lilla fickplunta hoho, sen dess har vi bara suttit har, jag, Eric, Jesse och Vince, och druckit och druckit :) Hors imorn, puss!

Nyinflyttad

Publicerad 2011-05-26 23:24:25 i USA MF,

Hej hej hallå! Det har varit full rulle här och jag har inte riktigt känt för att blogga. Flyttade i fredags, gick fort och smidigt, kändes lite konstigt bara. Men eftersom jag har "bott" här lite förut kände jag mig hemma rätt så fort :) Efter att vi flyttat in drog vi till Delta Chi och partade. Lördag, söndag gjorde vi inte speciellt mycket, måndag åkte vi till the mall och letade efter lite grejer men hittade bara en tröja. Åkte till en park efter det, tog lite bilder som jag lägger upp sen, och sen åkte vi och köpte glass omnomnom! Hittade då skooor också, så jag fick äntligen nya skor :) Gick ut på måndag och igår (onsdag), gick också på en två timmars promenad/joggingtur haha. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men jag ville köpa några böcker jag såg igår, och Eric måste klippa sig så det blir nog det vi gör.

Möööh - hörs sen, min hjärna är gegga just nu. Puss!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela