Saraloo

Inte en bra start

Publicerad 2010-08-31 18:53:47 i USA MF,

Dundertrött fastän jag sovit i alla fall nio timmar, frukosten stänger om  tio minuter så det kommer jag inte hinna äta innan psykologin som börjar om en timma, jag har inga kläder att ha på mig för att allt bekvämt är i tvätten, och jag måste köpa nya skor för mina ballerina luktar svett -.- Men jag är ju i college..?

1st day of college

Publicerad 2010-08-31 04:50:03 i USA MF,

Gissa vad? Jag har precis blivit klar med min allra första dag på college! Kom nyss hem från ryskan och middag, ryskan var skum; läraren var rätt skum och eleverna typ... fjäskade? Fast kom precis på att de har de gjort under alla lektioner haha. Tror i alla fall att jag har en fördel med svenskan för det är å, j, sch-ljud som amerikaner inte riktigt fattar. Än så länge har jag inte haft problem med att skriva upp mig på kurser, det känns skönt, de har bara skrivit på mina papper och skrivit upp mig. Men jag måste köpa böcker snart, en för cardion, två för mytologin och två för ryskan (det kommer bli sååå dyrt) men jag möta upp nån imorn och köpa en begagnad bok så det underlättar lite.

Känns fortfarande väldigt naturligt att vara här, jag trodde att jag skulle vara mer nervös och rädd, men av nån anledning är jag inte det, kanske börjar bli vuxen hehe.

Strax är det något möte för alla som bor på våran våning, antagligen om säkerhet, tvättstugor etc. Imorn är det bingo night! Haha, måste gå på det bara för att. Onsdag är det movie night, de visar en film utomhus, och på torsdag är det casino night med The Hangover tema. Fredag vet jag inte, men på måndag är det röd dag så jag får en fyradagars-helg hoho :)

Just det, pappa gifte sig ju i lördags (när jag låg och sov), lite tråkigt att jag missade det. Grattis till dem i vilket fall :)

*klappar på axeln*

Publicerad 2010-08-30 20:03:43 i USA MF,

Jag är faktiskt himla duktig, jag gick och åt i dining hall alldeles själv. Jag tänkte att om jag inte gör det nu, gör jag det aldrig. Först kom jag in och det var lite obekvämt då jag inte visste vart allt var, men efter att ha prackat på mig fattiga riddare, äggröra (som var jätteäcklig), jordgubbar och en banan satte jag mig vid ett tomt bord. Glömde drickan, men struntsamma haha. Efter en stund kom en tjej och frågade om hon fick sitta med mig, och det fick hon ju såklart. Satt och pratade lite smått med henne innan jag insåg att jag var sen och sprang iväg för att hämta mitt papper, det var nog tur att jag var här alla fyra dagar förra veckan för annars hade jag nog inte hittat. Hämta papper - hitta klassrum. Läraren i första ämnet, cardio (kondition) var jättepeppig och gullig så det går nog bra, kunde skriva in mig med en gång. Tränade ingenting men måste hoppa in i duschen nu, sen äta lunch innan det är dags för Greek mythology. Baii.

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela