Saraloo

Piczzzz

Publicerad 2011-07-11 04:28:59 i USA MF,

I fredags hade jag en riktig skit-dag. Var och tränade, men efter det mådde jag inge bra alls och bölade och hade mig. Vi åkte till McKenna och drack lite men det blev inte bättre så vi åkte hem igen och kollade film. Gårdagen var mycket bättre, vaknade sent, åkte sen hem till Bryan och drack öl, rökte lite, och spelade dominos. Skulle egentligen gå ut på krogen runt 9-10 för att fira Rachel Welch's födelsedag (en kompis till Rebekah som är lite underlig men gullig) meeen det blidde inte så för jag tyckte att det var dags att sova då istället haha :) Vaknade klockan 3 på natten och åkte hem.

Klockan är snart halv åtta här och jag är fortfarande bakis... Ska pallra mig ur sängen och göra middag hade jag tänkt, sen blir det en dusch och städa innan jag går ut med Rachel ikväll (om hon pallar, hon var typ döende i morse haha). Rebekahs föräldrar kommer runt 17 imorn och stannar över natten, de vet inte att Eric bor här så det blir att gömma alla hans saker, och så sover vi hos Bryan imorn natt. Men de tar med sig Rebekahs säng hemifrån (vi kan nog sno den hon har nu) och ska köpa soffa och lite andra grejer åt henne :) Det här är en jättemysig lägenhet men det gör den nog lite mer beboelig haha.

Blev taggad i några bilder på fb som Jamie hade lagt upp, men eftersom ni inte kan se dem lägger jag upp här med!

Födelsedag:


4th of July:


Random:

Glen

Publicerad 2011-07-08 06:02:23 i USA MF,

Idag har varit en bättre dag. Har möblerat om och städat, kan visa hur det ser ut sen när Rebs fått en ny soffa (i nästa vecka), skulle träna också men det blir imorn istället. Pratat lite med min syster och med min mor, saknar båda massor :( Vill hem till min mamma och laga mat och dricka vin! Sådär mysigt som det brukar vara.

Nu är Eric i alla fall hemma, gjorde spagetti i tomatsås till oss nyss, omnomnom! Ska nog bara ta det lugnt ikväll och kolla film, kanske går ut imorn istället fastän Rebs ville att jag skulle med ut idag. Min hjärna funkar inte alls just nu känner jag, därför meningarna blir så knäppa haha.

Meckat lite med CSN idag, eftersom jag inte har pluggat sommarterminen har jag inte heller kunnat kolla efter ett jobb, så höstterminen blir jag tvungen att ta lån vilket jag försökt undvika - men what can you do. Meen det betyder också att jag måste läsa 18 units under hösten och våren (jämfört med förra årets 12 units/termin). Kom åtminstone fram till att jag kan få pengar i slutet på juli, behöver inte stressa så mycket över det nu. 


Han är rätt så söt, den där Glen.

Blä

Publicerad 2011-07-07 05:17:26 i USA MF,

Hej där. Föll lite av jorden ett tag, flåt... Har bara varit väldigt mycket, mycket stress, mycket problem, och mycket vel. Jag har inte börjat skolan, och kommer inte ha möjlighet att göra det då mitt antagningsbevis inte kom i tid, så jag kunde inte skicka det till CSN - jag får helt enkelt inga pengar. Sitter här nu med noll kronor och ingenting att göra, eller göra åt det, tills augusti. Jag känner mig helt misslyckad som sitter i den här situationen och jag ältar fram och tillbaka vad jag kunde ha gjort annorlunda, och om jag har gjort helt rätt. Är i en svacka just nu och är inte helt stabil, men jag ska försöka göra så gott jag kan.

Har ändå lyckats ha rätt roligt, varit på två födelsedagskalas (Eric's syster och hans kusinbarn), firat 4 of July (som jag fortfarande är i en koma från), åkt till stranden, och gått på krogen.

Eric började sitt internship idag, så från och med nu kommer han vara borta typ 11-18 varje dag och jag kommer sitta här helt uttråkad - woho! Men ska försöka typ städa, träna, och sånt för att hålla mig sysselsatt och flytande.

Ja, jag har ett litet pity-party här för mig själv men det är ju ändå min blogg :) Ska försöka skriva mer, om jag har nåt att skriva om. Men just nu blire bara bilder!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela