Saraloo

*seriousface*

Publicerad 2010-03-31 21:22:28 i Allmänt,


Hittade en bild från våran "klassfest" vi hade för ett tag sedan. Det syns ju att jag inte är beredd haha. (Linnea vet jag inte vad hon gör :))

<3

Publicerad 2010-03-31 20:25:36 i USA MF,

Ibland blir jag väldigt ledsen, när jag kommer på att det som skulle göra mig allra gladast skulle göra så otroligt ont. Just nu önskar jag högt att jag kommer in på skolan i USA, att jag får åka till ett helt annat land och få the experience of a lifetime, samtidigt som jag är rädd för att det ska hända. Det skulle betyda att jag måste lämna mitt hjärta, min älskling, mitt liv här hemma. Något som jag verkligen inte vill. Jag är medveten om att ett år (4 mån + 4 mån för att vara exakt) går väldigt fort, särskilt som det kommer vara så mycket att göra och uppleva. Jag vet att när jag kommer hem igen finns min älskling här och vi kan fortsätta med vårt liv tillsammans, men det kommer att göra väldigt, väldigt ont att lämna honom.

Norrsundet

Publicerad 2010-03-31 19:29:09 i Allmänt,

Ja, dagen blev ju inte direkt som planerat. Har inte varit ute och sprungit (blev pizza och 2 cigg istället) så det gör jag imorn efter att Joel åkt, har inte heller pluggat särskilt mycket men lite har jag fått gjort iallafall. Imorn vet jag inte om vi har någon lektion för min RBL-lärare har sagt att vi inte ska jobba särskilt mycket med GAIS längre, förutom att filma matcherna, för att vi ska få mer tid till examensfilmen, så jag vet inte var eller vad vi ska göra imorn. Ska åtminstone leka lite med Chio iallafall.

Känner att detta lilla inlägg är allt jag kan prestera atm så see you lateeer.


Älskling på ön i Norrsundet


Jag målar farmorens hus. (Har visst inte färgat ögonbrynen på ett tag hehe)

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela