Saraloo

Dator <3

Publicerad 2010-06-30 21:54:58 i Allmänt,

Idag har varit ännu en produktiv dag; jag gick upp relativt sent, mötte Zophia i stan och köpte en dator (!), inte den jag tittat på tidigare för den har inte kommit ut i Sverige än, utan en som var bättre men mindre. Så det blev helt enkelt en minidator, en guldig! HP mini 210 Vivienne Tam edition. Jag gillar den! Processorn är jäkligt bra för en så här liten dator och både hårddisk och ram är bra. Får se hur mycket jag gillar Windows 7 däremot, det påminner endel om Mac, vilket kan vara effektivt, men ville jag ha mac hade jag köpt det. Men den väger iallafall bara 1,22 kg vilket innebär att den är jättelätt att ha med sig, något som var viktigt eftersom jag kommer behöva använda den i skolan när jag kommer till USA. Två irritationsmoment däremot; sladden åker ur lätt och det finns inte page up/down-knappar, resten kan jag vänja mig vid.
Den gamla i relation till den nya haha.

Köpte också ett par solglasögon och en bok av författaren till Twilight; The short second life of Bree Tanner. Får se om den är något att ha :) Det var mysigt att spendera dagen med Zophia, det är alltid så roligt och avslappnat med henne. Enkelt. Imorn ska jag till banken, kön idag var insane, och till biblioteket för att lämna tillbaka en bok. Hade tänkt ringa Agria också för att försäkra Sigglurr.


Haha, fan vad dumt det ser ut, men jag såg ännu dummare ut på de andra bilderna.


Omnomnom. Nu ska jag fortsätta äta mina jordgubbar med grädde och kolla på Vänner. Puss <3

No more Hultsfred...

Publicerad 2010-06-30 11:19:43 i Allmänt,

Älskling ringde i morse och meddelade att det inte blir något Hultsfred för mig nästa vecka. På något sätt tror jag att jag vetat det, jag har inte varit särskilt taggad eller känt som att vi ska åka. Men suger gör det...


Som Hanna sa; Vi får helt enkelt campa istället.

Sen lite roligare nyheter, trailern för Harry Potter and the Deathly Hallows har kommit ut!!Sjukt awesome! Och i 3D... Det kan faktiskt bli riktigt bra, unlike the others.

Igår låg Chio och jag och solade i två timmar, sen åkte vi till veterinären där Sigge fick öronen rengjorda och behandlade (inge roligt hehe). Sen gjorde jag inte mycket mer! Nu ska jag ringa min Fia och kolla om vi ska in till stan, bada ska vi inte iallafall med tanke på att det har spöregnat hela morgonen hehe. Baii!

Today

Publicerad 2010-06-28 22:19:06 i Allmänt,

Det har varit en rätt produktiv dag idag; jag har fixat tid på ambassaden den 19e juli (min namnsdag hehe), bokat tid hos veterinären imorn, beställt ett nytt personbevis, sökt fyra jobb och köpt, samt skrivit, tre tack-kort. Gick också på en promenad runt hamnen. Har ju förresten haft problem med mina löparskor; först fick jag känning av hälsporre så jag köpte inlägg men då kom foten för högt upp och jag fick skavsår. Nu har jag tagit ur ena sulan men då kommer istället ena benet för högt upp. I don't know what to doooo! :(

Imorn kommer Chio hit och vi ska ligga i sannabacken och sola tills klockan tre typ, då jag måste ta Sigge till veterinären för att behandlas för öronskabb (stackarn kliar som en galning). Onsdag ska jag ha en heldag med Zophia, kolla på en dator till mig och kanske åka och bada. Hoppas det är bra väder imorn och på onsdag då :)


När vi var och campade förra (förrförra?) året :) (innan jag brände mig på en manet -.-)

Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner. Pejs!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela