Saraloo

Hängiven

Publicerad 2011-04-20 18:45:55 i USA MF,

Idag:
Plugga innan lektion
Cardio
Duscha, göra mig iordning
Lunch
Midterm, latin
Prata med American Language Institute om papper
Nap
Läxor
Ryska, hämta prov
Plugga ryska
Sova

Imorn:
Nutrition lektion
Lunch
Latin lektion
Middag
Möta upp George som ska hjälpa mig med ryskan

Fredag:
Make-up cardio
Plugga med George
Delta Chi på kvällen förmodligen

Resten av helgen:
Plugga Latin till nästa prov som är på tisdag
Plugga ryska och lämna in prov
Köra lite bil? Eftersom jag fått mitt permit

Tänker inte vara skuldsatt i 25 år för att slösa bort tiden. Mina betyg SKA vara i topp trim haha.

Puss <3

Byrakratryttare hoho

Publicerad 2011-04-09 06:17:25 i USA MF,

Var pa DMV i morse och gjorde det skrivna testet, klarade det, och fick mitt driver's permit, sa nu kan jag borja ovningskora :) Far kora med vem som helst som ar over 18 ar och har ett Kaliforniskt korkort. Efter det handlade jag lite trakiga grejer som man behover, typ tandkram och sant haha. Seeen akte jag till Long Beach City College (antligen) och pratade lite om vad jag behover for att ansoka. Det komplicerade ar att jag maste komma in pa skolan for att ansoka om pengar fran CSN, men jag maste ha bevis pa att jag far pengar for att jag ska kunna ansoka till skolan. Far se hur jag kan losa det.
Nu ska jag inte gora speciellt mycket, maste plugga imorn sa kan inte parta direkt. Hors snart igen :)
Har vill jag bo. En etta for $655 i manaden, inklusive vatten, varmvatten, gas (for varme och matlagning) och sophamtning. Den har dessutom ett helt kok med kylskap och spis, pluuuus parkettgolv :) *halla alla tummar och tar* haha.

StreZZZZz

Publicerad 2011-04-07 04:36:36 i USA MF,

Jag vet att jag borde uppdatera, och jag ska göra det, men jag är så jäkla stressad över skolan och pengar just nu så jag tänker fokusera på det lite. Det är så himla mycket byråkrati som ska tas om hand; hitta stipendier att söka och fixa alla papper till det, fixa alla papper till ansökan till skolor, söka csn - som jag inte kan göra förrän jag blivit antagen, kolla på lägenheter och fixa alla papper till det, kolla runt efter jobb, samtidigt som jag måste ta tag i mina skolarbeten som blivit lidande ett tag. Allt detta under tidspress för det är bara några veckor kvar av terminen (slutar den 21a maj). Så ja... Skriver mer om nån dag :)

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela