Saraloo

Kärlekssnurrig

Publicerad 2011-08-11 23:41:36 i USA MF,

Är det bara jag, eller blir man lite knäpp när man är kär? Jag hade en bra dag igår, tränade, tvättade, diskade å sånt, men sen när klockan börjar närma sig 18 - 18:30 då går det inte att koncentrera sig längre. "Nu kommer han snart hem, kanske ska börja med maten. Var det han som ringde? Nä, det var bara TV:n. Men nu var det väl ändå ett mess som kom? Nähä, inte nu heller. Vart är han, klockan är nästan sju! Ringer han innan han åker, eller är han på väg redan? Nu borde jag nog börja med maten, han är nog hungrig när han kommer hem." Herre-gud! Hahaha. Till slut kom han i alla fall hem, vi åt middag och kollade på Bad Teacher (riktigt rolig!). Skulle vara kitty-sitter idag åt Lauren och Michelle men katten var en bortskämd fem-åring som absolut inte ville bli upplyft och skrämdes av varenda litet ljud, kom hem utan katt men ett rivmärke rikare :)

Eric är hemma från jobbet idag och imorn, idag är min plan att träna, åka till Target, och kolla Harry Potter! Har fortfarande inte sett den O.o Och skriva upp min på kurser, blidde inget av det igår då jag blir jätteirriterad varje gång jag försöker. Just ja, har laddat ner Sims 2 också haha, tänkte att när jag sitter här ensam hemma och läxorna är gjorda, då måste jag ju ha nåt roligt för mig.

Nu ska jag ta min lata fot och min trasiga pojkvän ner till gymmet! (Eller var det kanske tvärtom?)

Shopping, skola, fot, etc.

Publicerad 2011-08-10 22:49:29 i USA MF,

Måndag flöt på i en dimma typ, tisdag gick jag till skolan och pratade med studievägledaren, men vet fortfarande inte vilka klasser jag kommer kunna gå för att alla är fulla. Hämtade också en jobbansökan på affären på campus :) Efter det åkte jag med Rebekah och Rachel och shoppade! Vill inte ens veta hur mycket pengar jag spenderade... Men det blev i alla fall två par shorts, två "toppar" (hahah=), fem par trosor och en hemlis på Victoria's Secret! När jag kom hem kramades jag bara med min bejb hela kvällen. Idag åkte jag bort till andra campuset (samma skola, två olika campus) och gjorde ett test, det resulterade i att jag fick hoppa två engelska kurser, nu behöver jag bara läsa en förberedande kurs innan English 1, istället för tre kurser. Sitter hemma nu, lagar mat, tvättar, och har ont i foten (stukade den för snart två veckor sen, men sprang till bussen i morse och gjorde nåt tokigt). Idag ska jag bara tvätta, städa och skriva upp mig på kurser. Imorn ska jag passa katt åt Lauren, sen vet jag inte hur resten av veckan ser ut, men i helgen ska det firas för det är sista helgen innan skolan! Nu; mat och True Blood :)

Igaur:

Checka nya fräsiga ryggsäcken bah sådäääär!

Idaug:


Mina nya kläder (den randiga är helt i spets i ryggen) och min snyggt lindade fot.


Eric var jägare häromdan, och jag var cowgirl :) Värst vad glada vi ser ut!

Döende

Publicerad 2011-08-08 03:54:00 i USA MF,

Torsdag kväll - hem till Gillian och Jamie, sen 2nd street. Fredag - segade under dagen, sen till Souplantation och åt buffé, var hemma typ halv tolv och gjorde oss iordning för att gå till Devyn (klädde ut mig till cowgirl hah). Somnade vid fyra på natten, vaknade elva på lördag och åkte till Huntington beach för US Open i surfing! MGMT spelade men Eric och jag blev klaoustrofobiska så vi gick tillbaka till stranden istället. Kom hem vid nio på kvällen, full och trött. Sov hela natten men vaknade med en av de värsta baksmällor jag haft, inte vackert, har legat i sängen heeeela dan. Ska laga mat om en stund, och vi går kanske på bio senare :)

Imorn är det måndag, ny vecka och dags för mig att ställa in mig på att gå i skolan, se till att ha en bra dygnsrytm å sånt där. Slutade också röka idag förresten, för att spara pengar och kunna träna mer. Jaja, nu ska jag ta och laga lite mat. Puss!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela