Saraloo

Men roligt

Publicerad 2010-12-31 09:56:04 i Allmänt,

Har inte fått sova ordentligt inatt för jag har haft en Bob som pratat massa, knallat runt, och sovit på mig. Gjorde också en väldigt rolig upptäckt; igår när jag solade var jag orolig för att bränna mig så jag solade bara ansiktet i tio minuter, hade min tröja över sen. Hade ju INTE räknat med att bränna sönder mig... på rumpan! Wth?! :( Det är ju sjukt komiskt, men det gör så ooont haha. Ska tycka synd om mig själv ett tag till och försöka sova mer, innan jag börjar fixa för dagen.

Tagga!

Publicerad 2010-12-30 22:07:47 i Allmänt,Hejje. Har precis varit och solat med Hanna, nu sitter jag med tandblekning och färgar ögonbrynen haha. Vi slår på stort! Är faktiskt riktigt taggad inför imorn, känns som det kan bli ordentligt roligt. Woooooh!

Komprimerat

Publicerad 2010-12-30 15:05:52 i Allmänt,

Hejsan hoppsan. Igår gick i princip hela dagen åt att packa/rensa i mitt rum, slängde en stor sopsäck och har två stora sopsäckar med kläder, väskor och skor som ska skänkas bort. Kommer inte spara några möbler, ska sälja min säng och mitt bord, utan bara småsaker som filmer, böcker och foton. Det blir liksom som att jag flyttar hemifrån, men jag har inget hem haha, utan mitt liv är i två flyttkartonger och en resväska. Ändå har jag typ inte panik eller ångest, det känns bara skönt... Allt det här har ju såklart varit jättejobbigt, men det känns som att jag är på väg åt rätt håll och gör det jag ska göra. Ja herregud.

Nu kom jag precis ut ur duschen, ska göra mig iordning och åka ner på stan och hämta min klänning (!) och sen hem till Chio för att lämna en kräm som hjälper mot muskel- och ledvärk, sen hem och käka middag och göra tjejiga saker inför nyår :) Joel åker ikväll också, till Norge, och kommer hem först på lördag då vi har planerat in en bakisdag med chips, dipp och film, innan han flyttar på söndag. Det är helt otroligt vad fort det har gått...

yeye, see ya laterz. Poos.

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela