Saraloo

Luuuulafton

Publicerad 2011-12-24 05:04:20 i Allmänt,

God morgon och God Jul <3

Sitter i vardagsrummet i min kära systers fina hus. Klockan är fem på morgonen och jag kunde inte sova, ville se om min älskade var inne på fb så jag kunde prata med honom, men nix! Han har väl bättre saker för sig klockan åtta en fredagskväll. Saknar honom något så otroligt, känns som att jag ska gå sönder om jag inte får träffa honom nunununu. Idag är det julafton, kommer bli mycket och stressigt, men mysigt också.

Internet här är jättesegt, så för redogöra för den senaste veckan när jag kommer hem till Göteborg igen den 26e, eller helt enkelt efter nyår. Pusspåer!

(Bilder får ni också senare, för sladden hade jag inte med mig, smartskaft.)

Home-stretch

Publicerad 2011-12-14 00:25:52 i USA MF,

17 timmar i biblioteket, hem-sova 5h-duscha-äta, 15 h biblioteket, hem-frukost, skolan-final. Komhem igår och sov i typ två timmar, sen åt och Eric middag på en grekisk restaurang, kom hem och avledde en panikattack, kollade på film. Somnade vi tolv inatt och vaknade 12 timmar senare. Nu sitter jag här med en grötig hjärna och ska försöka skriva mina sista två essays, och plugga till min sista final som är imorn. O.O

En grej som jag skrev för min engelska kurs:

You, me, us, we. Longing for union, needing to try.

Wanting whispers, seeking for sighs.

Wavering wills, looking for lies.

Loosened ties, hurtful cries, leaving the we for I.

 

VARFÖR blir det så deppigt när jag måste skriva poesigrejs?

Schminals

Publicerad 2011-12-11 08:18:59 i USA MF,

Spenderat de senaste 10 timmarna pa biblioteket, och kommer formodligen inte harifran forran 7 imorn bitti. Barasanivet. Har atminstone sallskap, annars skulle man val blivit schizofren vid det har laget :)

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela