Saraloo

Mattesnille

Publicerad 2013-12-04 21:56:00 i Allmänt, Skolan,

F(x) är en primitiv funktion; stora F av x
f(x) är en funktion; f av x
f '(x) är en förstaderivata; f prim av x
f ''(x) är en andraderivata; f bis av x (eller primprim av x som min vän sa lol)
 
VARFÖR kunde inte den primitiva funktionen vara f prim av x? Min hjärna blir ledsen. Har på riktigt försökt googla fram nåt vettigt svar men hittar inget :(

Candy

Publicerad 2013-12-04 20:38:20 i Allmänt,

Mamma skickade superdupermysig present som jag myser i mest hela tiden (fast bara på rummet, vågar inte gå ut i resten av huset när jag ser ut som en karamell :))
 
 

Nomz

Publicerad 2013-12-04 20:05:00 i Allmänt, Mat, Träna?,

Jisses Amalia vad fort tiden går! Måndag var plugg & spinning-och-axlar-träning, tisdag var lab & beeeeenträning, idag var det pluggpluggplugg men dessvärre ingen träning då jag glömde grejer hemma ;( Fick en hel del gjort och är ledig imorn så nu är jag nöjd!
 
Gjorde soppa igår, på morötter, majs, vita bönor, curry och kokosmjölk. Den blev helt amazing. På riktigt sådär söt och stark och mättande och jättegod. Idag köpte jag nuggets på ICA, såna där som jag aldrig köper för att de är dyra och har konstigt äggvitepulver i sig, men jag ville haaaaa. Stekte nuggets, kokade ris, åt med soppan som dipp och dog av lycka.
 
 
 
 
Lololol.
 
Imorn blir det att träna (mage+rygg), skriva labrapport, och plugga lite. Hade för övrigt sista föreläsningen i fysik idag, nu vet vi allt som vi behöver för tentan. Är ju jätteskönt, men lite konstigt? Blir att trycka in allt i hjärnan nu och hoppas det håller sig kvar tills januari :)
 

16 dagar kvaaaaar!!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela