Saraloo

Hot dogs & books

Publicerad 2012-02-29 21:25:42 i USA MF,

Har varit så oerhört stressad de senaste två dagarna; handlat och planerat, burit, packat, målat, räknat, pratat, och sprungit runt som en galning. MEN jag tror att det blev rätt så bra. Tjänade dryga 100 dollar, vilket är en okej summa för min första fundraiser, speciellt då kassörskan sa att vår klubb hade tjänat mest hittills :) Nästa gång får det dock vara på en måndag eller onsdag, eftersom jag var tvungen att gå på lektion största delen av gårdagen.Bacon-wapped hot dogs... misstänkte att min mor skulle gilla den idéen ;)

Eftersom jag har varit så stressad de senaste dagarna tar jag en paus idag. Måste fortfarande plugga, men tänker inte gå hemifrån alls hah. Sov tills jag själv kände för det, åt havregrynsgröt (med hallon, blåbär, choklad, och banan omnom) och nu sitter jag och läser Thoreau! Blir en dag fylld med Engelska, Anatomi, och matte.

I'm in Japan, b*tch

Publicerad 2012-02-27 03:14:23 i USA MF,

Var och shoppade lite smått i fredags, köpte tre klänningar & träningskläder. Tänkte att jag skulle visa bild, men det ser så awkward ut om jag har klänning på mig men är helt ofixad såååå jag väntar helt enkelt tills jag faktiskt använder dom :) Lördagen försvann i stress och ångest (som vanligt typ haha), men idag gick jag och plutt och pantade lite, sen till den Japanska trädgården som finns på CSULBs campus! Just nu är jag proppmätt efter att ha smällt i mig massa mumsig soppa! Resten av kvällen går åt till att plugga (och äta choklad...)


Packåsna

Publicerad 2012-02-24 20:19:08 i USA MF,


Igår innan jag gick till skolan. Kul att min ryggsäck är bredare än vad jag är, och väger väl sisådär 25 kg haha. Gratis träning!

Just nu sitter jag och äter blå havregrynsgröt; blåbär, linfrön, russin, banan, och sojamjölk. Omnomnom :) Ska vara duktig idag med, planera massa för våran fundraiser på tisdag bl a, sen plugga mera anatomi. Imorn bitti ska jag volontära klockan 7:30... Så ikväll blire sova tidigt haha. Sen lördag kväll ska jag och Eric nog på bio, wohooooo!

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela