Saraloo

Naturvetenskapligt basår

Publicerad 2013-05-20 16:44:10 i Allmänt,

Fick reda på att jag fick MVG på matte B provet! Detta innebär att jag kommer börja plugga i höst då jag har fullständig behörighet. Vet inte vart det kommer bli, hoppas på Umeå men då jag fick 1,5 på högskoleprovet och lägsta antagna förra året hade 1,6 är det inte säkert. I så fall kommer jag förmodligen in på Uppsala universitet.
 
  1. Umeå, Biomedicinsk inriktning (1,6)
  2. Umeå, bred ingång (sen anmälan) (0,6)
  3. Uppsala (0,9)
  4. KTH (1,3)
  5. Skövde (0,1)
  6. Dalarna (0,1)
  7. Jönköping (0,5)
  8. Borås (0,7)
  9. Norrköping (1,1)
 Till skillnad från det amerikanska systemet (som har väldigt många brister) blir man tyvärr struken från de lägre valen om man kommer in på något, vilket betyder att man inte kan välja i efterhand vart man vill gå utan måste välja när man ansöker. Funderade därför på om jag skulle ta bort Uppsala universitet för att hellre komma in på KTH, men känner att jag nog gjorde rätt från början i att välja Uppsala; billigare att bo & leva, plus att de har ett biomedicinprogram till skillnad från KTH, så skulle jag vilja fortsätta där kan jag det. Nu är det bara att vänta tills 12 juli då första antagningsbeskedet kommer!

Babbel

Publicerad 2013-05-20 16:39:00 i Allmänt,

I fredags (17e) träffade jag bror och pappa för att Linos skulle skaffa nytt pass, gick sedan till Andrum för lunch, och cappuccino för en kaffe/öl. Efter att ha suttit i solen med mi familia ett par timmar åkte jag till Slottsskogen och träffade Chio & Tina. Vi solade, drack cider och töntade oss halva dagen, sen åkte jag hem för att nana. I lördags var det dundervarmt så jag promenixade, i två och en halv timma haha. Lyckades bli lite brun! :) Sen Eurovision så klart, som slutade med att Danmark vann - varför vet jag inte. Söndagen bestod av Breaking Bad och VM-guld i Hockey. Nu sitter jag här och börjar bli deprimerad för att jag är ensam och inte har någon vettig sysselsättning, att vara arbetslös är så vidunderligt tråkigt.
 

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela