Saraloo

Fattig student

Publicerad 2013-11-28 09:31:04 i Allmänt, Skolan, Träna?,

Bangade fysiken igår för att gå och träna, på väg dit var det fortfarande glashalt och jag höll på att trilla igen. "Fanihelvetesjävlaskit!" tänkte jag för mig själv och cyklade istället till cykelhandlarn där jag blir informerad om att byte till vinterdäck skulle kosta 1100 kronor... What, det är ju mer än vad cykeln kostade? Han rör lite på däcken och säger att "aa det är nog en dålig investering, eftersom däcken dessutom kan gå sönder när som helst." Happ. Deras billigaste cykel kostade dessutom 4 papp. WÄÄÄÄÄÄH sa jag och gick därifrån. Får helt enkelt ta bussen tills det blivit snö ute. Kände att jag inte hade nån lust att cykla hem i mörkret på isgator, så jag bangade eftermiddagslektionen också.
 
Efter det gick jag iallafall och tränade. Var på gymmet i över två timmar, är så jäkla skönt för man behöver inte tänka på nåt annat än det man gör just då. Jobbade mest med bröst, axlar och armar, sen gjorde jag lite marklyft och calf-raises också. Stretchade mest överkroppen så idag har jag bara träningsvärk i roompan typ. Idag blir det att köra mage och rygg! Fast först plugga fysik... Har en tendens att snöa in mig på ett intresse i taget och då vill jag bara göra det, och nu vill jag trääääna.

iblandmanmåste

Publicerad 2013-11-26 18:35:03 i Allmänt,

Innan jag drattade på rompan spenderade jag halva dagen på att spendera pengar. Köpte ett läppstift i en lilaaktig färg som jag velat ha ett tag, underkläder, nya thermoleggings (mycket skönare än långkallingar!) och en stickad tröja. Tröjan skulle kosta 200 men betalade bara hälften av någon anledning, satt ingen rea-lapp på men jag tänker då inte ifrågasätta ehehe.
 
Lol mongoben, ser ut som att det är dåligt photoshoppat.
 
Syns inte jättemycket, men finare i verkligheten. Hoppas att jag får möjlighet att använda det till helgen!
 
Har ju varit ledig idag, tänkte dra och träna senare men jag vill inte direkt ut och cykla igen... Imorn är det heldag men tror jag bangar fysiken och tränar på morgonen. På torsdag kväll är det "basårspub" på Origo, de bjuder på tacos och har representanter från de olika programmen som pratar om vad det innebär. Ska bli spännande att få träffa lite biomedicinare! :)
 

Väder & vind

Publicerad 2013-11-26 17:11:42 i Allmänt,

Har varit minusgrader ett tag nu, tror också att det snöade lite i morse, så när jag lämnade ICA i regnet var det snoooooorhalt. Så pass att jag inte kunde gå tre steg utan att halka till. Sniglade mig därför hemåt på cykeln, svor över flertalet bilister, och gick över alla övergångsställen. Men när man får för sig att svänga höger i en enorm vattenpöl, som såklart har en halv decimeter is under sig, får man faktiskt skylla sig själv att man trillar! Som tur är har det ju som sagt varit rätt kallt och vinterjackan + skidhandskarna gjorde att jag kom därifrån nästintill oskadd. (Om än ett skadat ego...) Har lite ont i högra tumleden, får hoppas att det inte blir värre tills imorn, isåfall kanske det är dags att lära sig skriva med vänstern hoho.
 
 

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela