Saraloo

Lektioner

Publicerad 2011-01-26 18:30:45 i USA MF,

Okej, ska försöka ta lite tid senare för att skriva vad som hänt sedan jag kom till Long Beach, men jag vill mest njuta av att vara här, därför det blivit så snålt. Som det ser ut nu blir mitt schema; måndag och onsdag - cardio 10-11, russian 17-18.30, tisdag och torsdag - nutrition 11-12.15, latin 14-15.50. Sjukt nice :) Problemet är bara att jag läser två olika språk samtidigt haha. Men with that being said, nu ska jag iväg till Cardio. Pusspåer!

Heizan

Publicerad 2011-01-24 21:04:07 i USA MF,

Hej kära vänner <3 Sorry att jag varit så off, men haft mycket för mig :) Skriver mer sen och lägger upp lite bilder, men nu måste jag käka innan jag går på min första lektion. Har iallafall lämnat in alla papper så snart blir allt kirrat med mitt visum. Hoppas ni har det bäst där hemma i kylan ;) Puss!

London, Long Beach

Publicerad 2011-01-20 19:55:10 i USA MF,

Klockan är tjugo i tre i Sverige, tjugo i två här i London där jag är atm. Gått igenom säkerhetskontrollen (som var like striktare än landvetters), sitter nu och väntar på att få reda på vilken gate jag ska till. Men jag säger bara; om ni nånsin åker till London Heathrow Airport, se till att gå till Bar V. Gick dit och drack en Stella Artrois (såg inte att de hade Staropramen -.-), kollade senare igenom menyn – omnomnom! Sara-mat haha; grönsaker, ost och hummus. Köpte en typ aptitretare med hummus och flatbread. Heeelt sjukt gott. De som jobbade där var också supertrevliga :) (Men eftersom jag knappt sovit inatt och inte ätit speciellt mycket är jag typ lullig nu hoho. Man måste ju passa på när man kan dricka lagligt ;D).

Flyget till London gick bra i alla fall, satt ensam vid fönstret på en tre-sitsare, sov i typ en timme. Hoppas bara att nästa flyg löser sig lika bra, sitter vid fönstret där med och ska försöka sova så mycket som möjligt, så min dygnsrytm blir någorlunda normal med en gång (fast även om jag går och lägger mig 11 ikväll kommer jag väl vakna 5-6…). Men i vilket fall är jag sjukt glad att vara på väg. Kommer ju självklart sakna er alla massor, men för min egen del är dett jätteskönt. Jag får komma till 23 graders värme, äta utan att behöva tänka på disk eller att laga mat, träffa folk som jag saknat etc.

Jaja, nu ska jag kolla på Skins för att fördriva tiden. Puss!

 

Vaknade för ett tag sedan, har käkat frukost och så. Planen för idag; åka till 2nd street och försöka fixa min telefon, sen gå på fest ikväll (CEOs and office hoes haha). Sjukt glad över att vara här nu, satt på balkongen i pyjamas och rökte förut, och njöt av solen :)

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela