Saraloo

1st day of college

Publicerad 2010-08-31 04:50:03 i USA MF,

Gissa vad? Jag har precis blivit klar med min allra första dag på college! Kom nyss hem från ryskan och middag, ryskan var skum; läraren var rätt skum och eleverna typ... fjäskade? Fast kom precis på att de har de gjort under alla lektioner haha. Tror i alla fall att jag har en fördel med svenskan för det är å, j, sch-ljud som amerikaner inte riktigt fattar. Än så länge har jag inte haft problem med att skriva upp mig på kurser, det känns skönt, de har bara skrivit på mina papper och skrivit upp mig. Men jag måste köpa böcker snart, en för cardion, två för mytologin och två för ryskan (det kommer bli sååå dyrt) men jag möta upp nån imorn och köpa en begagnad bok så det underlättar lite.

Känns fortfarande väldigt naturligt att vara här, jag trodde att jag skulle vara mer nervös och rädd, men av nån anledning är jag inte det, kanske börjar bli vuxen hehe.

Strax är det något möte för alla som bor på våran våning, antagligen om säkerhet, tvättstugor etc. Imorn är det bingo night! Haha, måste gå på det bara för att. Onsdag är det movie night, de visar en film utomhus, och på torsdag är det casino night med The Hangover tema. Fredag vet jag inte, men på måndag är det röd dag så jag får en fyradagars-helg hoho :)

Just det, pappa gifte sig ju i lördags (när jag låg och sov), lite tråkigt att jag missade det. Grattis till dem i vilket fall :)

Kommentarer

Postat av: ssssssss

Publicerad 2010-08-31 12:04:48

hittade den där kommentaren om kristen/robert nu ;) nice att du hittade till min blogg sara ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela